Personal training

ACTIEF EN ONTSPANNEN IN JE LICHAAM & IN JE DAGELIJKSE LEVEN

We brengen je in je personal training terug stevig in je lichaam. En daarmee ook diep in jezelf. Gebeurtenissen krijgen je niet zomaar meer omver. Met zachte maar sterke oefeningen en gesprekken ga je in dit 8 weken programma aan de slag om je kracht en ontspanning terug te vinden. Op de mat, met effect op je dagelijkse leven.

Met al die dagdagelijkse drukte en stress, zijn we zo actief, maar jammer genoeg meestal stress-geïnduceerd. We schieten zo gemakkelijk in ons hoofd, dat de rust en sterkte van stevig in je lichaam zitten niet meer beschikbaar is. Daarbij spenderen we zoveel uren op een stoel dat je ook daar weer veel spanning opbouwt. Alsof we onze ontspannen basisstaat niet meer kennen. Dat doet afbreuk aan je goeie levenskwaliteit. En als dat te lang duurt, door een echtscheiding, een verlies, een te drukke job, kan je zelfs even niet meer weten wie je echt bent.

In dit 8 weken programma herontdekken we weer jouw sweet spot waar actie mét ontspanning samen gaat.

We gaan met allerhande oefeningen, van yoga, over ademhalingsoefeningen, dansen als je je daar comfortabel bij voelt en andere zachte krachtige technieken al de spanning uit je lichaam halen. En daarmee ook de angst en andere spanningspatronen die zich in je hoofd en dagelijkse gewoontes hebben vastgezet. We gaan van ontladen naar opladen, terug naar je sweet spot!

Wil jij persoonlijke begeleiding om echte verandering in je body en mind te realiseren?

Yes, I want my sweet spot again!

Ine begeleidt je in de regio rond Antwerpen. Voor een afspraak met haar om je personal training te starten, mail haar op ine@bethewellbeing.com of bel 0496 26 49 76.

Locatie Antwerpen, Edegem