Workshops & Open Avonden

THE HEALING POWER OF MOVING YOUR BODY & MIND

Workshops - Open avonden


Workshops

De focus in de coachingworkshops ligt op specifieke thema’s, die we stuk voor stuk belichamen met oefeningen, vrij dansen en beweging. We gaan we in de oefeningen gericht aan de slag per aspect dat je sterk maakt. Die nemen we dan mee in de vrije dans, waar je je laat leiden en je over geeft aan de beweging die op dat moment ontstaat in jezelf. In een warme, leuke en veilige omgeving ga je op een diepe manier, soms zacht, soms krachtig, al bewegend en dansend contact maken met je lichaam en jezelf.

Je leert jezelf lezen, je lichaamssignalen en je persoonlijke bewegings-, pantsering- en vrijheidspatronen. Beweging en dans is het ideale medium om innerlijk waar te nemen, om uit je denken te gaan en weer in je voelen en je lichaam te belanden. En van daaruit de wereld tegemoet te treden. Het is relax en genieten.

Wil jij je goed in je lijf en je leven voelen, dan kan je inschrijven voor volgende thema-workshops. We starten in september met een nieuwe reeks op zaterdagvoormiddagen in Antwerpen en zaterdagnamiddagen in Brugge.

Body awareness

Stability

Abundance

Power House

Expression

Surrender

Voor Brugge, inschrijven per mail naar corinne.vergote@skynet.be of sms naar 0473 55 25 28.

Voor Antwerpen, inschrijven per mail naar ine@bethewellbeing.com of sms naar 0496 26 49 76.

Locatie Brugge & Antwerpen

Open avonden

Af en toe heeft ons lichaam nood aan actie, wil het bewegen, wil het stromen en voelen dat het leeft.
Zin om je lichaam te verwennen, even uit je denken te stappen en in ontspanning te landen?

Je hebt heel wat keuzes aan open avonden en ochtenden in deze scene. Praktisch overal start een sessie met een opwarming, gevolgd door een danssessie waarbij minimale instructies gegeven worden om dan te eindigen in rust. Ieder luistert naar zijn eigen grenzen. Je hoeft geen ervaring in dans te hebben.

Neem gerust een kijkje in de agenda.

Wat breng je mee? Een flesje water, losse en comfortabele kledij, een warme trui, kousen en eventueel een dekentje.

Kijk bij jou in de buurt voor Movement Medicine, Ecstatic dance, Soul Motion, Open floor of andere conscious dance events. As always, de stijlen en klik zijn verschillend bij elke facilitator, gewoon uittesten en hoe goed het voor je voelt!